Beste Big Sliders, 


Tot onze spijt moeten we jullie meedelen dat The Big Slide op 10 juni 2017 in Rotterdam niet kan doorgaan wegens logistieke redenen. Alle tickethouders krijgen hun tickets terugbetaald.

Wat hebben we ons geamuseerd vorig jaar met alle enthousiaste Rotterdammers! Logisch dus dat we uitkeken naar deze tweede editie. 

Om de glijbaan nog beter te maken, hebben we het startplatform aangepast. Bovendien moesten sommige delen terug naar het atelier om bijgewerkt & hersteld te worden. Al deze aanpassingen zullen om logistieke redenen niet tijdig klaar zijn voor de editie in Rotterdam op 10 juni.

Het is daarom niet mogelijk om The Big Slide in de meest ideale omstandigheden op te bouwen, waardoor onze belangrijkste elementen – fun, comfort en veiligheid – niet voor de volle 100 procent gegarandeerd zijn. 
Aangezien jullie enkel het béste verdienen, hebben we ervoor gekozen om The Big Slide niet te laten doorgaan op zaterdag 10 juni. Een verschuiving naar een andere datum is vanwege de volle agenda helaas ook geen optie.

Iedereen die online één of meerdere tickets heeft besteld, krijgt deze tickets terugbetaald. Op het e-mail adres dat jullie opgaven bij de bestelling, zullen jullie de komende dagen een e-mail ontvangen met alle info over de terugbetaling.

We bieden onze excuses aan voor deze problemen. We wensen jullie een warme topzomer toe en we hopen iedereen volgend jaar opnieuw te begroeten op The Big Slide!

Groeten, 
The Big Slide team

Opmerking: De andere edities van The Big Slide, die in juli en augustus plaatsvinden in België en Frankrijk, zullen geen hinder ondervinden van de logistieke vertraging en gaan gewoon door zoals gepland.

Op zaterdag 10 juni strijkt The Big Slide voor de 2de maal neer op het Willemsplein in Rotterdam.

Dat de 150 meter lange pop-up waterglijbaan razend populair is, mocht vorig jaar al blijken met een volledig uitverkochte editie.

Uitbundig waterplezier in het hart van de stad, dat is waar The Big Slide voor staat!

Bovendien zijn er dj’s, foodtrucks en een gezellig terras die voor de juiste summervibes zorgen.

Zo wordt het ook voor de toeschouwers een perfecte start van de zomer.

Bekijk de aftermovie van 2016 om te kijken wat je mag verwachten!

Info & FAQ

Beste Big Sliders,

Tot onze spijt moeten we jullie meedelen dat The Big Slide op 10 juni 2017 in Rotterdam niet kan doorgaan wegens logistieke redenen. Alle tickethouders krijgen hun tickets terugbetaald.

The Big Slide gaat door op 10 juni op het Willemsplein in Rotterdam. We beginnen er aan om 12u en de laatste ‘slider’ glijdt om 18u van de baan…

Dat is dus in totaal 6 uur waterglijplezier, opgedeeld in blokken van telkens 1 uur. Als je je ingeschreven hebt voor een tijdsblok naar keuze, kan je tijdens dit blok – zoveel als je wil én kan –  van de glijbaan glijden.

Het gebruik van een opblaasbare band of een soortgelijk opblaasbaar item is verplicht! Je kan dus niet met je blote lijf naar beneden scheuren!

Je kan bij ons voor een prikje een zwemband bestellen of je eigen favoriete luchtmatras meebrengen.

De plaatsen zijn beperkt. Om voor de hand liggende redenen kunnen we geen eindeloos aantal mensen op de glijbaan laten. Het moet immers veilig én aangenaam blijven voor iedereen.

Je bent geen waterrat? Je hebt een hekel aan snelheid? Geen nood, ook toeschouwers komen aan hun trekken op The Big Slide! Onze dj’s voorzien het event van begin tot einde van aanstekelijke beats en voor de kleine of minder kleine honger kan je terecht bij verscheidene foodtrucks. Een supergezellige zomerbar met zicht op de glijbaan, is de perfecte plek om jouw vrienden, kinderen of grootouders naar beneden te zien razen.

Rotterdam – Willemsplein

The Big Slide ligt vlak naast de Erasmusbrug op het Willemsplein in Rotterdam en is bijzonder makkelijk bereikbaar met de fiets, te voet, met het openbaar vervoer en met de wagen.

Tram

Tramlijn 7, Willemsplein

Tramlijn 8, 20, 23, 25 Leuvehaven

(vanaf hier nog ongeveer 5 minuten lopen naar terrein)

Metro

Lijn D, E

Leuvehaven

(vanaf hier nog ongeveer 5 minuten lopen naar terrein).

Auto

Stel je navigatie in op

Willemsplein 85, Rotterdam

Je kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Erasmusgarage of in de buurt op straat.

Tickets

Kom meeglijden, samen met je vrienden!

Ticketverkoop

Hieronder kon je tickets kopen voor The Big Slide in Rotterdam.

TICKETS ZIJN NIET LANGER BESCHIKBAAR

Aftermovie

Hieronder kan je een leuke aftermovie bekijken met in de hoofdrol: The Big Slide in Rotterdam tijdens de zomer van 2016.